Ліцеї Березанської громади отримали золоті та срібні медалі у міжнародній освітянській виставці (ФОТО)

0
419

14 грудня 2022 року в приміщенні Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулося нагородження переможців XIII Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти — 2022» від Миколаївщини, повідомляє Facebook-сторінка Березанської селищной територіальної громади. 

Зазаначається, що виставка відбувалася пртоягом 23-25 листопада 2022 року, а організувала й провела виставку Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти». Виставку представили 450 учасників із усієї України та країн Європи. 

У тематичній номінації «Сучасний заклад освіти – територія збереження та зміцнення здоров’я» від Березанської громади представили свої роботи Березанський, Калинівський та Краснянський ліцеї. Три роки поспіль Березанський ліцей представляв свої роботи на Міжнародній виставці та отримував «Срібні медалі» в різних номінаціях. 

У цьому році за підсумками роботи виставки Березанський ліцей отримав «Золоту медаль», Калинівський та Краснянський ліцей — «Срібну медаль».