У Виноградному планують провести благодійний ярмарок на підтримку воїнів ЗСУ

0
557

Усіх талановитих майстрів та майстринь, пекарів, кондитерів, художників та всіх, хто бажає представити свої товари або вироби у будь-чому, запрошують у суботу 03 грудня о 12:00 взяти участь у проведенні благодійного ярмарку в селі Виноградному. 

Попереднє оголошення про проведення благодійного заходу опублікувала секретар Коблівської сільської ради Свтілана Талоха.   

Виручені кошти будуть передані на придбання автомобіля для військовослужбовців, де служить Прокопчук В’ячеслав — безпосередній водій цього авто.

З організаційних питань можна звертатися до Прокопчук Наталі за тел.: 0983211697

Зазначимо, що місцеві жителі, школярі, педагоги, талановиті майстри, творчі колективи Коблівської громади, також як і благодійники, активно залучаються до подібних заходів, які відбуваються у селах громади. Так, на ярмарку, який відбувся в селі Українка, вдалося виручити більш 9000 гривень, а на благодійному ярмарку у с. Коблеве, який відбувся за участі артистів Новофедорівського СБК, зібрали 8400 гривень. Усі виручені кошти також було передано на придбання авто для захисників з Коблівської громади.