Віталій Кім відзначив бійців тероборони, які стоять на захисті Миколаївщині

0
1387

Начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім нагородив військовослужбовців територіальної оборони які виконують бойові завдання на Миколаївщині, повідомили у Миколаївській ОВА.

У неділю, 2 жовтня, відзнаки «Святий Миколай Чудотворець», почесні грамоти, подяки та пам’ятні подарунки отримали військовослужбовці миколаївської 123-ї окремої бригади територіальної оборони, 206-го батальйону київської бригади територіальної оборони та одеської 126-ї окремої бригади територіальної оборони.

На зустрічах з захисниками та захисницями України Віталій Кім відмітив значний внесок бригад територіальної оборони в боротьбі з ворогом. 

Саме в ці бригади з першого дня повномасштабного вторгнення добровільно мобілізувалися сотні українців. Безстрашні та вмотивовані вони взяли в руки зброю, щоб захищати свободу, рідних та свій дім. Пройшли бойове злагодження вже безпосередньо на полі бою та стали страшним сном для окупантів. Їх бойовий дух та успіхи на передовій вкотре показуюють, що українці сміливі, вільні та незламні.