До Дня працівників освіти відбулися дружні спортивні змагання між Коблівською та Березанською громадами (ФОТО)

0
289

В рамках відзначення Дня працівників освіти за ініціативи голови Березанської районної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяни Локтіонової та за підтримки Березанського селищного голови Валерія Хоміцького і Коблівського сільського голови Володимира Панича 1 жовтня проведено дружні зустрічі з волейболу, тенісу, міні-футболу та шахів, повідомляє прес-служба Березанської селищної територіальної громади. 

Змагання проходили на базі Березанського ДЮСШ, Березанського БТШ та Березанського ліцею, а свої привітання учасникам спортивних змагань висловили очільник Березанської громади Валерій Хоміцький та перший заступник голови Коблівської громади Володимир Коц.

Жага до спортивних змагань відчувалася на кожному спортивному майданчику. Та головним було не перемога, а участь і дружнє спілкування учнівських і педагогічних колективів навчальних закладів обох громад. В даний час, коли у зв’язку з війною, ми відчуваємо великі обмеження, цей спортивний захід був особливо доречним задля психологічного розвантаження та спортивного задоволення учасників.

На завершення змагань педагогічним колективам Березанської і Коблівської громад було вручено кубки та грамоти за активну участь у розвитку спортивного руху за трьома підписами: Березанської районної організації профспілки працівників освіти і науки, Березанського селищного голови, Коблівського сільського голови, та солодкі призи від селищного голови.