Благодійний Фонд «Розвиток Коблево» передав допомогу нужденним сім’ям

0
403

У наш непростий час благодійні організації мають особливе значення. Адже через ці структури надається допомога всім нужденним, яких зараз чимало. Благодійний фонд «Розвиток Коблево» не припиняє свою активну волонтерську діяльність, постійно дбаючи про тих, хто сьогодні потребує цього більше за все. Цього разу засновник та очільник благодійної організації Олег Костянтинович Боз надав допомогу у вигляді предметів дитячої гігієни сім’ям, які проживають у селах Виноградне та Коблеве.

«Вважаю, що питання допомоги тим, хто опинився сьогодні у складній життєвій ситуації, заслуговує на особливу увагу. Багатодітні сім’ї, пенсіонери, переселенці з областей, де ведуться активні бойові дії – це категорії населення, яким потрібно приділяти особливу увагу. Ми намагаємося відкликатися на всі прохання та запити, завжди шукаючи можливість надати допомогу», — розповідає Олег Боз, очільник БФ «Розвиток Коблево».

Що стосується діяльності благодійників, варто зазначити, що з перших днів війни на території України, команда фонду «Розвиток Коблево» веде активну волонтерську діяльність, шукає засоби та можливості допомоги мирному населенню та військовослужбовцям.

«Ми впевнені, що перемога буде за нами та готові шукати нові можливості для підтримки нашого населення та української армії. Я ніколи не перестану повторювати, що допомагати – не складно, коли є бажання, командний дух та віра у перемогу. Також висловлюю свою подяку кожному, хто докладає зусиль в одній великій та спільній справі – допомоги людям», — поділився благодійник.

Таким чином, під егідою «Розвивай. Живи. Допомагай» команда благодійного фонду «Розвиток Коблево» щоденно робить все можливе задля підтримки нужденних, щиро діючи в інтересах суспільства та окремих вразливих категорій населення.