В Коблівський громаді попрощалися з воїном

0
969

На превеликий жаль останній тиждень для Коблівської громади стався складним: було отримано ще одне сповіщення про загибель воїна, про що розповіли на офіційнійній сторінці Коблівської громади.  

«Родина Кари Олександра та Олени з с. Федорівки підтвердили загибель свого сина Кари Дмитра Олександровича», — із скорботою повідомила Світлана Талоха.

Дмитро Кара народився 19 травня 2000 року. Навчався у Миколаївській школі № 51. Займався народними та сучасними танцями в колективі «Юність Прибужжя». Закінчив 11 класів у 2017 році. Після школи вступив до Миколаївського університету кораблебудування імені адмірала Макарова. Закінчив університет у 2021 році, а паралельно з ним і військову кафедру, отримав звання молодшого лейтенанта. 

Після 24 лютого разом з батьками та молодшою сестрою прибули з міста Миколаєва у родинну оселю в село Федорівка. Але вже 18 травня Дмитро повернувся до міста і за день до свого 22-го дня народження був призваний до лав ЗСУ як молодший лейтенант запасу. 

«Життя обірвалося у пеклі війни. Молодий, сильний, сміливий, гарний, розумний, талановитий віддав своє нерозквітле ще життя за сьогоднішній день — Незалежності та самостійності нашої держави , майбутнє для своїх друзів, колег, родини … Горе переповнює кожну українську родину… Але віримо у те, що загибель всіх наших воїнів Світла не марна»… 

«Від кожного з Вас, шановна громадо, залежить майбутній шлях розвитку держави, так як наші воїни зараз виборюють її Незалежність, так кожен з вас має боротися за вірний курс її економічного розвитку і всіх інших напрямків. Втрачати таких людей, і нічого не зрушити — це буде злочином з нашого боку. Заради їхньої пам’яті ми маємо відновити Україну з попелу, що сіє зараз ворог!».

Коблівська сільська рада висловлює свої щирі співчуття сім’ї загиблого воїна! Також редакція koblevo.news висловлює свої глибокі співчуття сім’ї Героя. Герої не вмирають!!! Нехай добра і світла пам’ять про Захисника та Героя назавжди залишиться у серцях рідних, близьких та друзів.