Автодор планує будувати транспорту розв’язку біля Миколаєва для «японського мосту» та об’їзної дороги

0
2757
Фото ілюстраційне

Служба автомобільних доріг у Миколаївської області планує здійснити будівництво нової транспортної розв’язки у різних рівнях на примиканні мостового переходу через річку Південний Буг в місті Миколаєві до автомобільної дороги М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на м. Таганрог) (км 121+360).

Про це йдеться у Повідомленні про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля, оприлюдненому Управлінням екології та природних ресурсів Миколаївської ОВА.

Зазначається, що транспортна розв’язка буде виконана за схемою неповного листа конюшини з одним шляхопроводом та з’їздами, які забезпечують примикання підходів мостового переходу через р. Південний Буг до автомобільної дороги М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (на м. Таганрог).

Проект передбачає забезпечення безперебійного транспортного сполучення і поліпшення дорожньо-транспортної мережі на півдні України. Даний проект визнаний одним з пріоритетних проектів серед п’яти обхідних проектів «Державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг муніципального (загального) користування державного значення на 2018-2022 роки».

Детальна інформація ЗА ПОСИЛАННЯМ.