Вітання: в День Святої Трійці Коблеве відзначає День села

0
829

Сьогодні, 12 червня, свій День народження відзначає село Коблеве. Варто зазначити, що День села Коблеве завжди співпадає із святом Святої Трійці, бо одна з колишніх назв села була «Троїцьке», що робить цей світлий день для коблівчан вдвічі особливим. З Днем народження села усіх коблівчан та гостей громади привітав очільник Коблівської територіальної громади та голова Коблівської сільської ради Володимир Панич.

«Шановні Коблівчани, вітаю Вас з Днем села! Всіх мешканців громади зі святом Святої Трійці! Бажаю, щоб небесні Хранителі завжди були за спиною. Щоб горе, печалі та негаразди розсіялися і поступилися місцем світу, радості та спокою. Нехай віра в краще разом зі свіжим літнім повітрям оселиться у вашому домі. Добра вам і добробуту! Перемоги, миру і процвітання!», — побажав Володимир Панич.

Також до привітань сільського голови доєднався депутат Коблівської сільської ради Олег Боз.

«В цей день хочу привітати кожного жителя Коблева та усієї громади із Днем села та Святої Трійці! Я бажаю миру та злагоди кожній родині, нехай тільки гарні новини частіше заглядають у вашу оселю, ваші діти зростають у мирі, турботі та любові, а ваша віра та згуртованість духу стане ще одним впевненим кроком до нашої загальної Перемоги», — Олег Боз.

У минулому 2021 році у мирні часи День села у Коблевому відзначали гучно, а також у цей час відбувся мультіфест Koblevo Freedom Fest, який став культовою подією минулого літа, а як відбулося свято у селі – нагадають гарні світлини, адже усі творчі колективи та артисти сільських клубів-філій Коблівського центру дозвілля та розвитку особистості та місцевої публічної бвбліотеки підготували справжнє свято для мешканців та гостей села

«День села – це свято єднання, адже зараз — ми, мешканці та гості Коблівської громади згуртовані, як і 24 лютого 2022 року», — розповідає директор Коблівського центру дозвілля та розвитку особистості Оксана Годун. 

Пані Оксана зазначає, що саме в такі моменти пробуджується у серцях любов до своєї малої Батьківщини, ми сповнюємося відчуттям єдиної родини. День села пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої громади. А цю історію люди творять щоденною тяжкою працею. Адже життя на селі щодня ставить перед ними багато непростих питань, які потребують вирішення. І щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

«Нехай усі близькі будуть здорові, бажаю цінувати та проживати кожну мить життя із задоволенням та долати негаразди легко та швидко», — побажала коблівчанам пані Оксана.

Редакція інтернет-видання koblevo.news приєднується до всіх виcловлених вище привітань і бажає всім жителям та гостям Коблівської громади тільки хороших новин!