Освітянську спільноту Коблівської громади запрошують дo участі у хаукасті «Строката кайстра»

0
321

З 14 по 19 червня 2022 року Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді проводиться хаукаст «Строката кайстра».

До участі у заході запрошуються педагоги, учні, вихованці закладів освіти, представники дитячих громадських організацій Коблівської громади. 

Зазначається, що кількість учасників від закладу (організації) не обмежена!

Хід заходу висвітлюватиметься в групі МОЦНПВТК УМ в соціальній мережі Facebook з хежтегом #МОЦНПВТКУМ_хаукаст_строката_кайстра. 

Також додаються і умови конкурсу:

«Ми переконані, що всі наші педагоги та вихованці творчі, креативні, майстерні та обдаровані. Тому пропонуємо Вам продемонструвати свої здібності на загал. А для цього – відзняти відео або підготувати фоторяд, чи написати покрокову ілюстровану інструкцію об’єднану спільною темою «Як робити…», а що саме – Ви вирішуєте самостійно. Можливо, це буде виготовлення Вашої унікальної ляльки-мотанки, або ж Ви навчите нас елементам надання першої домедичної допомоги, покажете як очистити воду в польових умовах або познайомите з оригінальними танцювальними ПА… Політ Вашої фантазії ми не обмежуємо. Давайте покажемо ті вміння, які ми отримали під час занять в гуртках. Педагогам пропонуємо поділитись своїми особистими освітянськими лайфхаками. Можливо, Ви з вихованцями гейміфікуєте свої заняття або ж у Вас є розроблений спеціально для педагогів планер, візуальні застосунки, чи маєте власний блог у соціальній мережі та знімаєте цікаві навчальні сторіз для дітей, проводете руханки, які мотивують та інше. Ми чекаємо на ваші лайфхаки!»

Матеріали можна надіслати на електронну пошту [email protected] з поміткою «ХАУКАСТ» із обов’язковим зазначенням прізвища, ім’я та повної назви закладу освіти (організації) учасника (для педагогів вказати посаду). Або ж можна розмістити самостійно на особистій сторінці або сторінці навчального закладу у мережі Facebook з хежтегом #МОЦНПВТКУМ_хаукаст_строката_кайстра.

За підсумками заходу всі учасники будуть нагороджені електронними сертифікатами!

За матеріалами офційного сайту Коблівської територіальної громади.