В Березанці запрошують усіх бажаючих на заняття на спортивному майданчику

Березанська громада входить до соціального проекту «Активні парки – локації здорової України». Запрошуємо всіх бажаючих на заняття на спортивному майданчику! Про це повідомляє прес-секретар Березанської селищної ради Тетяна Чудна на своїй facebook-сторінці.


Цей проект створено у 2020 році в рамках програми Президента України «Здорова країна» з організації та вдосконалення рушійної активності громадян щодо зниження захворюваності, підвищення якості та довговічності активного життя за пуляцією, профілактика захворювань та подолання наслідків.


Нещодавно на спортивному майданчику в Березанці навпроти Інституту освіти у п’ятьох локаціях з’явилися знаки QR-коди, які цікавили багатьох городян. Так ось у них пряме підключення до соціального проекту.


Коли ставиш смартфон на QR-код, то на телефоні є онлайн-платформа із вправами у цій локації. Онлайн тренінг проводять відомі особи.


Тренування проходять у 5 локаціях: гнучкість, м’язовий тонус, координація, сила, фітнес та мають 3 рівні, значить, новачки, досвідчені та професіонали можуть це робити.


Зазначимо, що з метою популяризації здорового способу життя у суспільстві серед різних типів населення та залучення до занять фізкультурою, а також проведення різноманітних спортивних заходів на даному спортивному майданчику, позити запроваджено структуру фізичної культури та спорт Березанського сільради.
Запрошуємо всіх бажаючих на заняття на спортивному майданчику!
Для занять на полі дзвоніть 0734183723 (Капсамун Ілля Дмитрович)