В Березанці займаються упорядкованням території ЦРЛ (ФОТО)

В Березанці зараз дуже активно обговорюють різні питання, що стосуються медицини. Березанська селищна рада продовжує звітувати про роботи, що проводяться у медичній сфері громади. Про це повідомляє прес-секретар Березанської селищної ради Тетяна Чудна на своїй facebook-сторінці.

Віднедавна вирішена багаторічна проблема Центральної районної лікарні – відремонтовано 240 кв. метри під’їзної дороги до стаціонарного відділення невідкладних станів ЦРЛ (хірургічного, терапевтичного та інфекційного). Тепер і «швидка допомога» безперешкодно паркується, і хворим та відвідувачам безпечно рухатися, і подвір’я упорядковане.

Загальна сума ремонтних робіт становить 139 900 гривень, з них 89 900 грн виділено з бюджету Березанської селищної ради відповідно до рішення XXII сесії VIII скликання Березанської селищної ради від 17.11.2021 № 4 та 50 000 гривень – особистий внесок Березанського селищного голови Валерія Хоміцького.
Роботи з упорядкування території ЦРЛ та його приміщень продовжуватимуться. Слідкуйте за інформацією Березанської селищної територіальної громади.