В Коблівському ЗЗСО учні початкових класів привітали святковими щедрівками усю шкільну родину (ФОТО)

14 січня відзначається одразу декілька великих свят: Старий Новий рік та День пам’яті Василія Великого. У цей день, за традицією, хлопці й дівчата ходять від хати до хати, щедруючи — бажаючи господарям щедрого вечора, доброго здоров’я та добробуту у новому році.

В цей день в Коблівському ЗЗСО з великою повагою та любов’ю ставляться до народних традицій. Святкування Щедрого вечора є одним з найбільш яскравих в історії української культури. Про це повідомляється на facebook сторінці «Коблівський ЗЗСО — школа майбутнього».

Щедрівки та колядки – улюблений народний звичай, під час якого дітвора обходить будинки з побажаннями щастя та добробуту кожній родині. Підтримуючи добру традицію, сьогодні в закладі відбувся традиційний конкурс колядок та щедрівок «Іде світом коляда».

Своїм чудовим співом діти початкових класів вітали шкільну родину з новорічними й різдвяними святами та бажали здоров’я та достатку, щастя й радості, злагоди та благополуччя, здійснення мрій, мирного майбутнього для нашого народу. Різноманітні колядки та щедрівки, які почули вперше, підняли настрій всій шкільній родині!