Малеча разом з вихователями Березанського ЗДО «Сонечко» щедрували у Березанській громаді (ФОТО)

14 січня всі традиційно готують солодощі для маленьких щедрувальників та з нетерпінням чекають у себе вдома. Цьогоріч маленькі щедрувальники не оминули Березанську селищну раду і місцеве відділення поліції, привітавши працівників із святами. Про це повідомляє прес-секретар Березанської селищної ради Тетяна Чудна на своїй facebook-сторінці.

До Березанської селищної ради завітали малеча й вихователі Березанського ЗДО «Сонечко», щоб поділитися світлою новиною Різдва та привітати з новорічно-різдвяними святами. Малята і їхні вихователі заспівали різдвяні пісні та гарні щедрівки, засівали на добро, на щастя, на роботу гарну, на процвітання громади.

У свою чергу, Березанський селищний голова Валерій Хоміцький привітав щедрувальників зі святами й побажав усім здоров’я, гарних емоцій, затишного дитинства, щастя у кожен дім та подарував, як і годиться, щедрувальникам подарунки у торбинку. 

Щедрувальники також завітали до Березанського відділення поліції, щоб привітати місцевих правоохоронців та подарувати гарний настрій. Про це розповіла Ольга Степаненко. 

«Гарно розпочався робочий день… до відділення поліції завітали дітки!Защедрували, заколядували на добро, на злагоду, на щастя! Маленькі колядники подарували правоохоронцям чудовий настрій та позитивні емоції. Щиро дякуємо вихователям та вихованцям дитячого садочку «Сонечко» смт.Березанка за позитивні емоції! До нових зустрічей!!!», — розповіла дівчина.