В Коблево відбулось відкриття дитячого ігрового майданчику (ФОТО/ВІДЕО)

24 листопада в селі Коблево відбулось відкриття майданчику для дітей різного віку.  Анна Василішина — авторка та ініціатор проекту «Дитячі мрії — це реальність» вирішила подати на конкурс міні-грантів «Громада своїми руками» проект створення дитячого майданчику, який успішно виграв та отримав право на здійснення. Ще з травня цього року почали втілювати в життя проект за допомогою компанії ДТЕК, яка організувала конкурс міні-грантів «Громада своїми руками» спільно з Коблівською сільською радою та надала можливість мешканцям сел Коблівської ОТГ втілити в життя ідеї благоустрою та розвитку у громаді. 

За проектом передбачалась побудова інклюзивного майданчику. Окрім трьох основних елементів спортивного типу, була придбана ще й музична дошка «музичні нотки». На майданчику встановлено спортивну конструкцію «Атлет 1», що включає в себе віджимання та підтягування. Друга конструкція призначена для дітей різних вікових категорій — горка, гойдалки, спортивні кільця. Третя конструкція — це тренажер для більш старших за віком дітей від 10 років.

«Від себе особисто хочу виразити глибоку вдячність компанії ДТЕК та КОБЛІВСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ РАДІ в особі Володимира ПАНИЧА, Світлани ТАЛОХИ  за організацію конкурсу міні-грантів, в якому наш проект «Дитячі мрії — це реально» отримав можливість втілитись у життя», — подякувала Анна Василішина організаторам.

Також ініціаторка проекту висловила подяку за всебічну допомогу тим людям, які всіляко сприяли встановленню дитячого майданчика, а саме: Олексію Осипенко — за надання будівельних матеріалів, Олександру Долінському — за освітлення майданчика та всебічну допомогу у встановлені майданчика, Миколі Балану — за надання матеріалів та робочої сили, Михайлу Паничу — за надання паркану для огорожі майданчика, ФОП «Недельський» — за надання техніки для розчистки території та встановлення комплектуючих майданчика, Віктору Чапчаю та Генадію Полухіну за організаційну допомогу та місцевим мешканцям села за лавочки. 

«Ваша допомога безцінна, завдяки спільним зусиллям наші діти отримали додаткове місце для ігор та спорту! Всім величезна подяка», — продовжує Анна Василішина.

Зазначимо, що компанія ДТЕК і надалі планує проводити конкурс «Громада своїми руками» на території Коблівської ОТГ у рамках програми соціального партнерства, що дасть змогу місцевим жителям і надалі реалізовувати свої ідеї щодо розвитку сіл громади.