Березанська громада отримала сучасне медичне обладнання вартістю 41 тисячу євро

0
937

Березанська громада отримала чергову допомогу в рамках проєкту «Програми ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», розповідають у прес-службі громади. 

20 лютого Березанська селищна рада як партнер проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» отримала сучасне медичне обладнання вартістю 41 тис. євро для Комунального некомерційного підприємства «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ», що підвищить рівень медичного обслуговування населення громади. 

В рамках співпраці з компанією GIZ триває підтримка КНП «Центральна районна лікарня », якій також передано у користування сучасне медичне устаткування для обстеження стану здоров’я громадян . 

«Щиро вдячні німецьким партнерам, раднику проєкту «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України» Тетяні Гвоздь за співпрацю.

Це не остання допомога наших партнерів, попереду нові проєкти в галузі медицини та соціального захисту населення. Прямуємо разом!»

Проєкт «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» співфінансується Європейським союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією GIZ @Perspectives4EasternUA.