На Одещині підірвали автомобіль УДА — постраждали дві людини

0
193

В Одеській області 19 лютого внаслідок підриву автомобіля постраждали чоловік і жінка.

Про це повідомили у поліції Одещини.

Відомо, що вибух стався у селі Гвардійське. Унаслідок вибуху транспортного засобу постраждали жінка з чоловіком. Вони доставлені в лікарню з численними травмами.

Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 2 ст. 15 п.п. 1 та 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений способом, небезпечним для життя багатьох осіб.

Цей злочин карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

В «Українській добровольчій армії» уточнили, що в автомобілі постраждали Альберт та Наталя Кручиніни. За їх життя борються лікарі.

«Командування УДА розцінює зазначений злочин як теpоpиcтичний акт, а пріоритетною версією розглядає діяльність ворожих ДРГ. Підрозділи власної безпеки УДА вже отримали термінові вказівки.

Закликаємо всіх можливих очевидців злочину, а також осіб, яким відома будь-яка інформація про його замовників та виконавців, звʼязатись з командуванням УДА. Гарантуємо анонімність та винагороду у розмірі 10 тисяч доларів США за інформацію, яка допоможе затримати або ліквідувати ДРГ», — заявили в УДА