Ще 2 комунальних підприємства Березанської громади отримали генератори (ФОТО)

0
257

За дорученням селищного голови Валерія Хоміцького з метою забезпечення водопостачання населення на випадок надзвичайних ситуацій сьогодні ще два комунальних підприємства Щасливого та Красного отримали генератори. Раніше 10 генераторів отримало Березанське комунальне підприємство та по одному передано Дмитрівському, Ташинському та Краснопільському КП ще до об’єднання з КП «Березань». 

Окрім того, всі 13 пунктів незламності мають генератори на випадок довготривалого відключення світла. Для Малахівського пункту вже закуплено електричне обладнання, що дозволить в найближчий час встановити генератор. 

Заклади освіти громади (ліцеї) наразі використовують 7 генераторів, заклади дошкільної освіти – 4. Центральна районна лікарня в користуванні має три потужні генератори, первинна ланка медицини також забезпечена трьома генераторами. Селищна рада та всі адмінбудівлі старостинських округів на випадок відключення електроенергії також можуть використовувати генератори в разі виникнення надзвичайної ситуації.