Наприкінці серпня 2023 року голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз передав захисникам з Запорізького напрямку чергову партію допомоги

0
275

Підтримка та посильна допомога ЗСУ та українських військовослужбовців з початку повномасштабної ворожої військової агресії в Україні стала не тільки пріоритетним напрямком діяльності Благодійного фонду «Розвиток Коблево», а й головним першочерговим завданням для волонтерів фонду в директиві усвідомленої благодійності, про що розповіли га офіційному сайті БФ «Розвиток Коблево».

Так, наприкінці вересня 2023 року військовослужбовці з Запорізького напрямку отримали від БФ «Розвиток Коблево» чергову партію допомоги – продукти та тактичні девайси для захисників.

«Вкотре хочу виразити велику подяку нашим військовим, які боронять сьогодні нашу Україну та відстоюють її незалежність. Також дякую кожному, хто допомагає нам допомагати! Безумовно, ми й надалі плануємо надавати нашим військовослужбовцям всебічну підтримку. Щиро віримо у нашу перемогу!», — зазначає голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз.

БФ «Розвиток Коблево» на чолі із засновником та очільником Олегом Бозом планують й надалі докладати максимум зусиль для своєчасного забезпечення потреб українських захисників. Волонтери фонду тримають зв’язок з військовими підрозділами, постійно цікавлячись їх нагальними потребами. 

«Я вважаю, що сьогодні будь-яка підтримка та допомога підвищує бойовий дух наших захисників. Ми, в свою чергу, робитиме все можливе, щоб надалі сприяти гідній службі наших захисників!», — резюмував Олег Боз.