Наприкінці серпня 2023 року голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз направив допомогу захисникам до Очакова та на Запорізький напрямок

0
463

Благодійний фонд «Розвиток Коблево» на чолі із засновником та головою фонду Олегом Бозом продовжують підтримувати допомогою українських військовослужбовців. Наприкінці серпня 2023 року чергову партію допомоги отримали бійці з Запорізького напрямку, яким благодійники передали павербанки, носилки та гелі, а військовим з Очакова волонтери передали взуття та медикаменти.

Про це розповіли на офіційному сайті БФ «Розвиток Коблево».

Як зазначає очільник БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз, допомогу від фонду військові отримують систематично, в залежності від сезону та їх нагальних потреб.

«Ми, як і завжди, тримаємо із хлопцями міцний контакт та постійний зв’язок, цікавимося їх потребами та намагаємося забезпечити наших військових необхідними їм речами. Наші хлопці обороняють країну вже більш, ніж півтора роки, а ми весь цей час підтримуємо їх та робимо все від нас залежне, щоб посприяти їх військовому побуту, адже підтримка з тилу є дуже важливою для українських військовослужбовців», — розповів Олег Боз.

Сьогодні ініціативи від благодійників, волонтерів та бізнесу є вкрай важливими, адже це не лише забезпечення Збройних сил, а єдність людей навколо головної мрії – перемоги. Тому БФ «Розвиток Коблево» твердо тримає позицію у напрямку допомоги українській армії, знаходячи засоби та можливість підтримувати захисників.

«Як я казав раніше, допомога армії сьогодні в пріоритетному напрямку для нашої благодійної організації, але ми не залишаємо без уваги й тих, хто зазнав труднощів у тилу. Особливо це стосується переселенців, багатодітних родин та одиноких літніх людей, яким в період воєнного стану доводиться особливо нелегко», — також зазначив Олег Боз.

Також варто зазначити, що сьогодні волонтерська та благодійницька спільнота України стала великою командою однодумців, які разом працюють, допомагаючи військовим та цивільним, та спільно із українськими захисниками ЗСУ наближають майбутню перемогу нашої країни у війні.