Голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз передав допомогу медикам Миколаєва та Краматорська

0
331

Благодійний фонд «Розвиток Коблево» продовжує підтримувати медичну галузь країни. Нещодавно очільник та засновник фонду Олег Боз знов передав допомогу Миколаївському Обласному Клінічному Госпіталю Ветеранів Війни, а також партія допомоги дісталася до 59 Військово-мобільного Госпіталю Краматорська. Волонтери передали медикам  постільну білизну, судна для лежачих хворих та інші корисні речі, повідомляє офіційний сайт благодійної організації.

Як зазначив голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз, розуміючи надважливість підтримки українських медиків у теперішні часи, команда фонду завжди цікавиться нагальними потребами медичних працівників та знаходить можливість організувати певну допомогу та сприяння.

«Дуже важливою в Україні є якісна військова медична допомога, яку надають пораненим захисникам, тому наш фонд «Розвиток Коблево» та його команда намагається приділяти увагу медичній галузі та надавати підтримку нашім медикам», — розповів Олег Боз.

БФ «Розвиток Коблево» завжди прагнув підтримати людей, які опинилися в складному становищі, але під час війни команді благодійної організації довелося зосередитись на кількох пріоритетних напрямках, серед яких і допомога медичної галузі.

«Охорона здоров’я громадян, зокрема військовослужбовців, поранених захисників – одне з завдань держави, яке під час війни в Україні спільно з владою, взяли на себе волонтери і благодійники. Тому я ще раз закликаю кожного, хто має таку можливість, підтримувати нашу країну, медичних працівників та тих, хто опинився у скрутному становищі», — наголосив Олег Боз.

Також очільник фонду виразив велику подяку логістичній компанії Nova Poshta Humanitarian за допомогу та доставку гуманітарної допомоги.