У Миколаївському районі вогнеборці врятували автотранспорт від пожежі (ФОТО)

0
277

Минулої доби, 4 липня та в ніч на 5, підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області чотири рази залучались до гасіння пожеж на транспорті, про що інформує Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

Так, 4 липня, о 17:09 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що за межами с. Баратівка Софіївської територіальної громади Баштанського району загорівся автомобіль КАМАЗ. На місце направлено відділення 20 державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю встановлено, що вогонь з автомобіля, який стояв поряд із полем, перекинувся на пшеницю. Вогнеборцям вдалось швидко приборкати полум’я та вберегти від знищення 70 га зернових. О 17:46 пожежу автомобіля ліквідовано на площі 4 кв. м, пшениці — 5 га. 

О 20:11 рятувальників сповістили про те, що на 253 кілометрів автодороги М-14 Одеса-Мелітопіль-Новоазовськ в межах Миколаївського району загорілась солома в причепі автомобіля Opel Vivaro. На місце виїхали вогнеборці 1 ДПРЧ, які ліквідували пожежу о 20:30 на площі 5 кв. м. Автомобіль від знищення врятовано.

Вночі, 5 липня, о 02:31 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про займання автомобіля Mazda CX-7, який стояв припаркованим по вул. Будівельників у м. Миколаєві. Силами чергового караулу 4 ДПРЧ пожежу ліквідовано о 02:50 на площі 4 кв. м. 

Трохи згодом, о 03:04 ночі, рятувальників сповістили, що по проспекту Миру загорівся припаркований автомобіль Chevrolet Impala. Пожежу ліквідували також вогнеборці 4 ДПРЧ о 03:25 на площі 3 кв.м. 

У всіх епізодах причини загорянь встановлюються. Від ДСНС залучались 15 вогнеборців та 4 одиниці спецтехніки.