У Березанці відбулися збори з приводу майбутнього ремонту водогону

0
483

22 березня Березанський селищний голова Валерій Хоміцький та його заступниця Людмила Кравцова провели сходку громадян на вулиці Центральна у Березанці. Про це повідомляє прес-служба Березанської селищной територіальної громади. 

Обговорили питання майбутнього ремонту водогону на вулиці від будинку № 33 до будинку № 100 включно. Громадянам було роз’яснено основні умови виконання ремонтних робіт, а саме: облаштування колодязя з лічильником на межі розмежування центральної труби водогону та труби користувача, що відповідає чинному законодавству і є виключно обов’язком абонента. 

Директор КП «Березань» Аркадій Курічук проінформував, що на об’єкті постійно чергуватиме інженер комунального господарства, який надаватиме консультації абонентам послуги водопостачання. 

Завершуючи сходку, седищний голова Валерій Хоміцький підкреслив, що ремонтні роботи водогону фінансуватимуться з місцевого бюджету Березанської селищної ради відповідно до прийнятого рішення 35 сесії Березанської селищної ради. При нагальній потребі у період ремонту мешканці можуть звертатися особисто до нього з будь-яких питань.