Листоноші на електробайках. «Укрпошта» запустила новий проєкт (ФОТО)

0
357

Відтепер листоноші «Укрпошти» роз’їжджатимуть на сучасних фірмових електробайках українського виробництва. Про пілотний проєкт розповів генеральний директор підприємства Ігор Смілянський.

«Ті з Вас, хто ще дивився мультики, добре пам’ятає, що листоноша може бути задоволеною лише, коли в неї є велосипед. А хто ми такі, щоб стояти на шляху до задоволення наших поштарів. А так, як ми хотіли б мати не лише задоволених, а ще й сучасних листонош, починаємо пілотний проєкт «листоноші на електробайках», – прокоментував він.

За словами гендиректора, на байках зручно долати гірські масиви Закарпаття та Франківщини, а також швидко рухатися довгими вулицями приватних секторів Дніпра чи Харкова.

«Тестуватимуться різні формати та моделі (двох- та трьохколісні), щоб уже бути впевненими, що можемо доставити швидко, зручно та с GPS-відстеженням. А враховуючи, що плануємо всім листоношам надати портативні комп’ютери та POS термінали, не забули й про USB-зарядку», – додав Смілянський.

Зазначається, що байки виробляються в Україні та відповідають принципам «зеленої енергетики». Метою проєкту є підвищення ефективності роботи та зарплати працівників.