На полицях українських магазинів з’явилася лімітована партія ТМ «Артемсіль»

0
577

У торговельних мережах знову з’явилася знаменита сіль від підприємства «Артемсіль», яке розташоване в Соледарі. Тепер вона називається «Українська міць. Кам’яна». Йдеться про останню партію товару із підприємства, яке минулого року зруйнували російські окупанти. 100 тисяч упаковок вирішили реалізувати, щоб зібрати кошти на закупівлю дронів-камікадзе для вітчизняних розвідників.

Лімітована партія з новим дизайном упаковки 200 г презентувало держпідприємство «Артемсіль» спільно з фандрейзинговою платформою UNITED24. Ціна кілограма такої солі – 500 грн, проте лише 35 грн – її фактична вартість. Решту суми спрямують на допомогу захисникам українського народу.

Представники підприємства «Артемсоль» повідомили, що рашисти пошкодили цехи, де велася переробка солі. Виробничі потужності востаннє атакували в період Другої світової війни. Працівникам удалося зберегти 20 тонн солі.

Нагадаємо, що «Артемсоль» забезпечувало сіллю понад 90% потреб населення України. Державне підприємство не змогло продовжувати роботу через регулярні обстріли з боку рашистів. Воно є одним із найбільших у Європі.