Артисти Коблівської громади здобули нагороди в обласному конкурсі «Моя родина – моя Україна» (ФОТО)

0
191

14 жовтня 2022 року з нагоди Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва та свята Покрови Миколаївським обласним центром народної творчості та культурно-освітньої роботи проведений обласний мистецький проєкт «Моя родина – моя Україна», метою якого є популяризація кращих зразків народної та сучасної української творчості різних регіонів нашої країни, яка зображає любов до рідної землі, малої та великої Батьківщини, поваги та відповідальності за близьких людей, родину, продовження славних традицій родинного древа.

Артисти Коблівської громади місцевого Центру дозвілля та розвитку особистості охоче взяли участь у цьому конкурсі, і, звичайно ж, їхня творчість була гідно оцінена компетентним журі:

1 місце посіла Квітана Чижова з піснею «Непереможна Україна»  (Коблівський аматорський театр «ЧАЙКА», худ. керівник Ірина Білик)

2 місце — Анна Скотник, виконавиця пісні «Незламна» (Новофедорівський СБК-філія, худ. керівник Катерина Зиміна)

3 місце (2 третіх місця) — Дитячий вокальний ансамбль «Відродження» та ТРІО (Новофедорівський СБК-філія, худ. керівник Катерина Зиміна)

3 місце — Ольга Михайлова, пісня «Солдатику мій» (худ. керівник Олена Корсікова)

Переможців привітала директор Коблівського центру дозвілля та розвитку особистості Оксана Годун, щиро висловив подяку за наполегливу працю та підтримку культурного напрямку громади в такі непрості длі всіх часи.

«Вітаємо вас з перемогою в нелегкій боротьбі. Нехай цей конкурс стане ще одним доказом ваших талантів і здібностей, нехай у вашому житті вас чекає ще багато таких участей і перемог, хай для вас кожен день дарує вірний стимул і високе прагнення, нехай допомагають боротися за радість і щастя підтримка близьких і друзів», — звернулась до переможців Оксана Годун.

Варто зазначити що всі колективи Коблівської громади підготували свої музикальні привітання до Дня Захисника України, записавши відеопривітання. Нажаль, сьогоднішня ситуація в країні та області не дозволила зібрати весь творчий колектив  наживо, але виконавці та артисти не падають духом і знаходять способи прояву своєї творчості навіть у воєнний час і охоче діляться з односельцями, рідними та близькими.

Також особливої уваги заслуговує перемога талановитої березанської художниці Стефанії Чаплигіної

«Ми хочемо тобі побажати, щоб марку лідера ти тримала все життя. Завдяки твоєму таланту, ти досягаєш бажаної мети! Сердечно вітаємо і бажаємо ще більше перемог, адже ти цього гідна», — привітав пані Стефанію творчий колектив Коблівської громади.