В Коблівському ЗЗСО представники бібліотеки провели годину краєзнавства для учнів 2-го класу (ФОТО)

На минулому тижні бібліотека завітала до учнів 2-го класу Коблівського ЗЗСО І-ІІІст. Бібліотекар Наталія Свирикова провела годину краєзнавства «Рідний край, де ми живем, Україною зовем». Про це повідомляють на facebook сторінці Коблівської публічної бібліотеки. 

«Кожна людина завжди з великою любов’ю згадує те місце, де вона народилася, де промайнуло її дитинство, де відкрився для неї казковий дивосвіт. Ця затишна батьківська оселя, родинне вогнище і є маленька батьківщина. Маленькі батьківщини кожного разом утворюють нашу велику державу – Україну», — розповіли молодшим учням бібліотекарі. 

Цікавою була робота в парах: діти малювали клаптик землі, на якому вони живуть. Це і була їхня маленька батьківщина. А потім кожну маленьку батьківщину з’єднували в одну цілу і прикріпляли свої малюночки на карті.

Вийшла Україна, наша земля, наш рідний край з славною багатовіковою історією, мудрими, талановитими людьми, з чарівною піснею, що дивує весь світ, з невмирущими традиціями, з мальовничою природою. Потім збирали прислів’я, співали пісні про Україну. 

Також Наталя Свирикова розповіла про столицю України — Київ, державні символи України та українські обереги.