Наприкінці квітня 2024 голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз передав допомогу військовим на передову

0
231

Наприкінці квітня 2024 року волонтери БФ «Розвиток Коблево» передали військовим, які боронять країну на передовій лінії, чергову партію допомоги: ліки, продукти, лопати та обладнання. Зазначимо, що допомога від волонтерських організацій для українських військовослужбовців  — це проявлення турботи,  підтримка морального і бойового духу.

«Сьогодні справжні патріоти нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність у найгарячіших точках України. Звісно, ми повинні підтримувати хлопців з тилу, тому команда нашого фонду систематично надає всебічну допомогу нашим військовим», — зазначає очільник фонду.

Окрім того, що БФ «Розвиток Коблево» опікується військовими з самих перших днів повномасштабного вторгнення, волонтери також не забувають й про цивільне населення, надаючи адресну допомогу та підтримуючи тих, хто в цьому потребує найбільше.

«Як я розповідав раніше, сьогодні допомога та підтримка армії у пріоритеті нашого фонду. Але ми пам’ятаємо, що сьогодні багато з українців опинилися у складних життєвих умовах, вимушені були покинути свої рідні домівки та теж потребують сторонньої допомоги», — також зазначив Олег Боз.