Учні Коблівського ЗЗСО взяли участь у літературному конкурсі, присвяченому творчості Тараса Шевченка (ФОТО)

15 січня на базі Коблівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів пройшов ХІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс серед учнівської та студентської молоді імені Т.Г.Шевченко. Про це повідомляється на facebook сторінці Коблівського ЗЗСО.

Мета цього конкурсу — вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення  творчої  обдарованої  молоді, розвитку її потенціалу, виховання у  молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні.

На відкритті були присутні начальник відділу освіти, молоді і спорту Коблівської сільської ради Вадим Бессонов, директор Коблівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Ліліана Мартинюк; директор ЦПРПП Наталя Панич, спеціаліст відділу освіти молоді і спорту Оксана Вербик, учасники конкурсу та члени журі, головою якого виступила Людмила Малюта. 

Творчість Т.Г. Шевченка зацікавлює сучасну молодь, а це означає, що пам’ять про великого Кобзаря продовжує жити в серцях українського народу, сприяє популяризації українського слова, поезії через творчість великого митця.