У Коблівському ЗЗСО відбувся тиждень безпеки руху (ФОТО)

0
259

Новий семестр у Коблівському ЗЗСО вирішили розпочати з тижня, який був присвячений «Безпеці руху». Класні керівники та класоводи нагадали учням, що не слід забувати про правила безпечного поводження на дорозі, що треба знати та робити, щоб уникнути травматизму. Про це розповідає на шкільній фейсбук-сторінці Ірина Романова.

«Безпека дітей іноді стає складним завданням, адже батьки не можуть завжди бути поряд. Батьки забезпечують безпеку своєї дитини вдома, а вчителі несуть відповідальність за дитину в школі. Але хто подбає про їхню безпеку в дорозі? Незалежно від того, чи ходять діти в школу пішки, їздять на велосипеді, або користуються громадським транспортом, їх слід навчати правилам безпеки на дорогах», — вважають у навчальному закладі.

Для того, щоб запобігти дитячому дорожньому травматизму, вчителі Коблівського ЗЗСО  постійноно нагадують дітям правила дорожнього руху.

На минулому тижні в закладі був оголошений фоточелендж — «Фото з дорожнім знаком», де учні мали сфотографуватися з найважливішіми дорожніми знаками, які стануть їм у пригоді. 

Педагоги сподіваються, що учні не лише гарно фотографуються, але й дотримуються всіх правил дорожнього руху.