Колектив Коблівської сільської ради відзначив своє професійне свято — День місцевого самоврядування (ФОТО)

7 грудня у актовій залі ДП «Агро Коблево» працівники Коблівської сільської ради відзначали своє професійне свято — День місцевого самоврядування. Про це повідомляє сайт Коблівської сільської територіальної громади. Кожний рік, на території всій нашій держави та у Коблівській сільській раді зокрема, ця дата святково відзначається добрим настроєм та традиціями.

«Шановні працівники Коблівської сільської ради, виконавчого комітету, структурних підрозділів, депутати всіх скликань Коблівської сільської ради, районних та обласних рад! Щиро вітаю Вас з Днем місцевого самоврядування! Бажаю енергії, терпіння, мудрості, здоров’я, наснаги, здійснення задумок та планів, активного розвитку як особистого, так і розвитку справ самоврядування. Сподіваюсь на те, що наша спільна робота насправді покращить життя мешканців нашої громади«, — привітав колег Коблівський сільський  Володимир  Панич.

У святковій атмосфері пройшли яскраві виступи творчих колективів Коблівської громади. Лунали поздоровлення та побажання всього найкращого, у тому числі привітати колег завітали колишні голови Коблівської сільської ради, які виконували свої обов’язки до цього часу.

Найкращі працівники Коблівської сільської ради та комунальних закладів громади були заохочені грамотами та подяками.

В процесі святкового заходу Коблівський сільській голова також відповідав на запитання місцевих інформаційних видань щодо стану справ громади.

Можно впевнено говорити про те, що всім присутнім було приємно знаходитись у цьому дружньому колективі — святковий настрій зарядив позитивними емоціями та силою всіх присутніх на довгий час.

Особливо приємно було чути слова подяки тим людям, які керували сільською радою у минулому. Зі свого боку вони теж висловили побажання ефективної роботи та розповіли про свої думки щодо теперішнього стану місцевого самоврядування нашої громади.

Секретар Коблівської сільської ради Світлана Талоха побажала всім самого найкращого. Побажала терпіння, сили та впевненності для того, щоб впоратися з трудощами сьогодення та досягти високих результатів в управлінні державними справами.

Робота всіх структурних підрозділів Коблівської сільської ради, депутатського корпусу, комунальних закладів та самої громади в першу чергу — все це повинно функціонувати у злагодженій гармонії між собою для реальних результатів у формі благополуччя, комфорту та економічного потенціалу нашої громади.