Правоохорнцям пропонують підвищити зарплати за рахунок акцизів та штрафів за порушення ПДР (ВІДЕО)

Під час брифінгу за участю журналістів голава МВС Денис Монастирський запропонував підвищувати заробітні плати для поліцейських за рахунок акцизів і штрафів за порушення правил дорожнього руху. Про це повідомляє «Портал МВС«.

«Ми вважаємо можливим збільшити надходження до держбюджету за рахунок несплачених акцизів. Сума втрат бюджетом сягає від 10 до 40 мільярдів гривень за рік. МВС взяло обов’язок підняти надходження до держбюджету, цим піднімемо заробітні плати правоохоронцям». У нас є інші достойні ініціативи — визначити розподіл штрафів за порушення ПДР на можливість підвищення зарплат для поліцейських» — зазначив очільник правоохоронного відомства.

Також, за його словами, у МВС є й «інші достойні ініціативи» – наприклад, підвищувати зарплати для поліцейських за рахунок розподілу штрафів за порушення ПДР.

Монастирський заявив, що наступного року в держбюджеті на систему МВС закладено невелике збільшення фінансування. Однак, за його словами, цих коштів недостатньо для підвищення зарплат правоохоронцям.