У Коблівському ЗЗСО пройшла перевірка якості освітньої діяльності (ФОТО)

Експертна група з інституційного аудиту під головуванням Оксани Харченко завершила оцінку якості освітньої діяльності Коблевського закладу загальної середньої освіти I-III ступеня Коблевської сільради, директором якого є Ліліана Мартинюк. Про це повідомляє Управління Державної служби якості освіти у Миколаївській області. 

23 листопада за результатами перевірки підтримки Інституту освіти вимог законодавства у сфері загальної середньої освіти, директорка Коблівської школи Ліліана Мартинюк та начальник відділу освіти, молоді та спорту Коблівської сільради  Вадим Беснов отримали відповідний Акт. 

«Проте найвідповідальніша робота експертної групи ще попереду, адже необхідно узагальнювати та аналізувати всю зібрану інформацію та оцінювати освітню діяльність школи», — наголосили у відомстві.

Результатом оцінки стануть: 

  • висновок про досягнення закладу освіти та необхідність удосконалення освітньої діяльності та внутрішньої системи якісної освіти;
  • рекомендації для заснування освіти та її засновника щодо підвищення якості освітньої діяльності.

Також відомо, що до команди експертів долучились директорка Калинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступеня Березанської сільради Олена Сеняк, директорка Щасливського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступеня Березанської сільради Любов Янюк та методист Миколаївського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Оксана Бавольська, які підключилися до зовнішньої оцінки якості освітніх та управлінських процесів.