В Березанці відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ (ФОТО)

0
233

23 травня мешканці та гості усієї Березанської громади долучилися до підтримки Збройних Сил України. За участі військового оркестру 406-ї окремої артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова Військово-Морських Сил Збройних Сил України та творчого колективу Миколаївського фахового коледжу культури і мистецтв в селищі Березанка відбувся благодійний концерт, повідомляє прес-служба Березанської громади. 

Під час концерту лунали українські народні, патріотичні пісні, інструментальні та пісенні твори зарубіжних авторів.

Захід об’єднав людей різного віку та професій, які щиро прагнули допомогти нашим захисникам. Атмосфера концерту була сповнена єднання, патріотизму та щирої доброти. Величезна подяка учасникам концерту, які щиро і завзято, з усвідомленням своєї місії — підтримувати й надихати людей — допомогли об’єднати громаду для спільної мети.

Зібрані кошти – 11 935 гривень – секретар Березанської селищної ради Ірина Гопайнич та головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Ольга Булат передали на потреби нашим військовим – Сергію Михальчуку та його побратимам – вручивши скриньку його бабусі Любові Іванівні.

Щиро дякуємо всім, хто продовжує допомагати та підтримувати наших захисників і захисниць. Ви наближаєте Перемогу України! Разом ми – сила!