Відбулось чергове засідання сесії Березанської селищної ради

0
113

23 квітня 2024 року відбулось засідання сесії Березанської селищної ради під головуванням очільника громади Валерія Хоміцького та секретаря селищної ради Ірини Гопайнич, інформує прес-служба Березанської громади. В цілому в сесії взяло участь 17 депутатів із 26, тож кворум було дотримано і сесія відбулася. На розгляд сесії було винесено 24 питання, які відповідно до Регламенту селищної ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій. 

Традиційно засідання розпочали з хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Після затвердження порядку денного та лічильної комісії депутати перейшли до розгляду питань та прийняття відповідних рішень. 

Загалом обранці громади прийняли ряд рішень серед яких про внесення змін до бюджету Березанської селищної територіальної громади на 2024 рік, про затвердження проєктно-кошторисної документації, про надання згоди на безоплатне прийняття майна з державної власності у комунальну власність Березанської селищної ради, про надання дозволу на списання майна комунальної власності Березанської селищної ради та ряд земельних питань. Також до раніше прийнятої програми «Турбота» внесли відповідні зміни та продовжили дію Програми підтримки та розвитку молоді Березанської селищної ради та Програми розвитку фізичної культури і спорту в Березанській селищній раді строком на один рік. 

Всі рішення сесії будуть опубліковані згідно чинного законодавства на офіційному сайті Березанської громади у розділі «Офіційні документи».