Протягом місяця БФ «Розвиток Коблево» надав посильну допомогу військовим з різних напрямків бойових дій (ФОТО)

0
225

Медичні препарати, антисептики, халати, продукти харчування, засоби гігієни та багато іншого було передано волонтерами БФ «Розвиток Коблево» військовим, які боронять країну на Херсонському, Запорізькому та Донецькому напрямках протягом останнього місяця поточного року. Як розповіли на офіційному сайті БФ «Розвиток Коблево», команда благодійників фонду, який очолює Олег Костянтинович Боз, не припиняють старанної роботи, яка спрямована на підтримку українських військовослужбовців.

«Також останнім часом ми допомагаємо і медичним установам, які наразі дуже потребують сторонньої підтримки, адже в багатьох медичних закладах хлопці, які зазнали бойових поранень через війну, лікуються та проходять реабілітацію», – розповів очільник фонду Олег Боз.

З початком повномасштабної війни в Україні утворилися два фронти: ті, хто захищає країну від ворога, і ті, хто допомагає першим робити це максимально успішно. Благодійні фонди і організації, такі як БФ «Розвиток Коблево», волонтери та прості громадяни кожного дня роблять свій внесок у майбутню перемогу України.

«Сьогодні держава робить все можливе для того, щоб забезпечити потреби військових, але цього все одно недостатньо. Усвідомлюючи це, наш фонд з перших днів повномасштабного вторгнення ворога на українські землі, майже усі зусилля та можливості спрямував та переформував на підтримку ЗСУ та військовослужбовців», – також поділився Олег Боз.

Також БФ «Розвиток Коблево» не стоїть осторонь від потреб мирного населення, надаючи підтримку та допомогу родинам вимушених переселенців, багатодітним родинам, пенсіонерам та тим, хто цього дійсно потребує у скрутні часи.