Соцпрацівникам громад Миколаївщини, в тому числі і Березанської, передали електроскутери

0
453

Миколаївська область увійшла до переліку 11 областей України, на які було розподілено електроскутери Міністерством соціальної політики України. Як розповіли у Миколаївській ОДА, екологічні засоби пересування отримали фахівців із соціальної роботи 19 громад:

Баштанська, Вознесенська, Новоодеська, Снігурівська, Очаківська, Новобузька, Первомайська міські територіальні громади;

Казанківська, Олександрівська, Веселинівська, Врадіївська, Березанська, Братська селищні територіальні громади;

Прибузька, Шевченківська, Бузька, Мигіївська, Мішково-Погорілівська, Прибужанівська сільські територіальні громади.

У четвер, 4 квітня, ключі від скутерів представникам громад передали заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Олександр Трайтлі, народний депутат України Олександр Пасічний, очільник Миколаївської обласної ради Антон Табунщик та директорка департаменту соціального захисту населення облвійськадміністрації Оксана Єльчієва.

«Скутери для фахівців соціальної роботи сприятимуть підвищенню мобільності надання соціальних послуг сім’ям, які їх потребують. Належний соціальний захист громадян – основа сучасного суспільного розвитку України», – сказав Олександр Трайтлі.

Зазначимо, що електроскутери для забезпечення фахівців із соціальної роботи територіальних громад було закуплено за підтримки Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні (ПРООН), в рамках проєкту «Сприяння безпеці людей в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною», та фінансування Уряду Японії.