Шахраї ошукали мешканку Миколаївського району майже на 30 тисяч гривень

0
115

До чергової частини відділення поліції №7 Миколаївського райуправління надійшло звернення від 54-річної жительки Чорноморської територіальної громади про те, що невідомі особи привласнили її грошові кошти, повідомляє ГУ Нацполіції у Миколаївській області.

Зі слів потерпілої, на її мобільний телефон надійшов дзвінок від невідомого, який запропонував отримати соціальну допомогу від нібито однієї з міжнародних організацій. Для цього заявниці потрібно було натиснути всього одну цифру, під час телефонної розмови. Виконавши умову співрозмовника, грошові кошти з банківських карток жінки в сумі 29 тисяч 884 гривні були списані.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 КК України «Шахрайство». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

Поліція вкотре закликає громадян бути пильними та обережними під час спілкування із незнайомцями. Не надавайте невідомим свої особисті дані або реквізити рахунку. Не поспішайте проводити будь-які операції за вказівками співрозмовників.