Відкрито прийом заявок від осіб з інвалідністю на нову грошову допомогу: як зареєструватися на виплати

0
291

Українців продовжують підтримувати благодійні фундації. Наразі відкрито форму реєстрації на нову грошову допомогу, яку надає громадянам України фонд «Fight For Right», пише видання «На пенсії». 

Благодійний фонд відкриває реєстрацію на отримання фінансової допомоги для людей з інвалідністю, які набули статусу внутрішньо переміщених осіб (ВПО) не більше 3-х місяців тому.

«Ми хочемо підтримати нещодавно переміщені сім’ї з людьми з інвалідністю та дітьми з інвалідністю. Сподіваємось, що адресна фінансова допомога дозволить протягом зимового періоду покрити основні витрати всім, хто зіткнувся з такими проблемами, як втрата майна та житлових засобів», – зазначили у благодійному фонді.

Період реєстрації: 14-28 грудня 2023 року.

Щоб подати заявку, заповніть анкету за посиланням. Зверніть увагу, що в анкету потрібно підвантажити копію довідки ВПО та довідку МСЕК.

Хто може взяти участь у реєстрації на грошову допомогу?

  • люди з інвалідністю, які нещодавно набули статусу ВПО;
  • батьки дітей з інвалідністю, які нещодавно набули статусу ВПО.

Учасники та учасниці отримають повідомлення про результати після завершення відбору. Ця ініціатива підтримується HIAS Ukraine представництвом міжнародної американської єврейської гуманітарної організації HIAS, яка допомагає переміщеним особам.