БФ «Розвиток Коблево» вдруге переміг в грантовому конкурсі «Підтримка ініціатив спільнот»

0
55

Продовжуючи свою щоденну роботу із залучення додаткового грантового фінансування для вирішення наявних проблем соціально-вразливих верств населення та людей похилого віку, фахівцями Благодійного Фонду “Розвиток Коблево” була подана проєктна заявка на участь в конкурсі на отримання міні-грантів «Survivor and community-led crisis response (SCLR) in Ukraine»/ «Підтримка ініціатив спільнот», який проводив МБФ «Альянс громадського здоров’я».

БФ “Розвиток Коблево” з приємністю повідомляє, що подана від нашої благодійної організації проєктна заявка була відібрана та вдруге нами отримане грантове фінансування від Міжнародного Благодійного Фонду «Альянс громадського здоров’я» для реалізації своєї ініціативи. Сума фінансування проекту складатиме 169742.00 гривень.

В рамках виконання нашого проекту “Підготовка до зимового періоду через посилення спроможності та покращення побутових умов проживання осіб з особливими фізичними потребами у відділенні стаціонарного догляду Територіального Центру Соціального Обслуговування Коблівської сільської ради” заплановано надати допомогу людям з інвалідністю, хворим, одиноким, людям, які не здатні до самообслуговування та не мають власного житла, особам, які залишилися без підтримки рідних людей, серед яких жінки та чоловіки похилого віку що перебувають у відділенні стаціонарного догляду Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коблівської сільської ради в селі Тузли.

Цільова допомога передбачає забезпечення Терцентру більш енергоефективними приладами, обладнанням, посудом, теплими речами та одягом, задоволення потреб в засобах реабілітації та покращення санітарно-гігієнічних умов перебування проживаючих та персоналу в закладі стаціонарного догляду.

До кінця поточного року БФ “Розвиток Коблево” планує завершити реалізацію цього вкрай важливого проєкту. Результатами реалізації проєкту скористаються мешканці та персонал відділення стаціонарного догляду Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коблівської сільської ради в селі Тузли та за потреби зможуть скористатися жителі Коблівської громади та сусідніх громад, де є безпосередньо вищезазначені категорії, які залишилися без підтримки рідних людей та потребують безпечних і комфортних умов соціальної й фізичної реабілітації.

Нагадаємо, що Благодійний Фонд «Розвиток Коблево» постійно допомагає Територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коблівської сільської ради в селі Тузли.

МБФ «Альянс громадського здоров’я» (далі Альянс) – провідна професійна організація, що у співпраці з ключовими громадськими організаціями, Міністерством охорони здоров‘я та іншими урядовими органами веде боротьбу з низкою епідемій, у т.ч. ВІЛ/СНІД і ТБ в Україні, керує профілактичними програмами, допомагає найбільш постраждалим від війни верствам населення та надає якісну технічну підтримку й фінансові ресурси організаціям на місцях. Місією Альянсу є зниження розповсюдження інфекцій та смертності і зменшення негативного впливу епідемій шляхом підтримки громадської протидії ним в Україні, а також шляхом поширення ефективних підходів до профілактики й лікування у Східній Європі та Центральній Азії.

Як незалежна юридична особа, зареєстрована в Україні з 2003 року й після набуття управлінської самостійності з січня 2009, Альянс поділяє цінності та залишається членом глобального партнерства Альянсу громадського здоров’я (міжнародної благодійної організації, що поєднує 30 організацій з різних країн, з Секретаріатом у м. Хоув, Сполучене Королівство Великої Британії і Північної Ірландії).