Студія танцю SVITANOK у м. Южне запрошує на заняття дітей та дорослих

0
163

Танцювальна студія SVITANOK запрошує жителів Южного розпочати свій шлях до відкриття нових можливостей у світі танців.

Навчальна програма танцювальної студії поєднує гімнастику, розтяжку, класичний танець, сучасну хореографію, силовий розвиток, а також розвиток акторських здібностей під керівництвом професійних хореографів.

Як зазначають хореографи студії танцю SVITANOK, музична естетика та відчуття ритму позитивно сприятимуть розвитку музикальних здібностей, а танцювальні навички та координація рухів допоможуть розвинути гнучкість та моторику вашої дитини.

Танцювальна студія пропонує навчання в групах для самих маленьких (від 3-4 років), а також для підлітків (14-16 років). Комплектація груп здійснюється за віковою кваліфікацією:

  • Mini (3-4 роки)
  • Kids (5-7 років)
  • Juveniles (8-10 років)
  • Juniors (11-13 років)
  • Pro (14-16 років)

Також учням танцювальної студії гарантується сценічна практика: участь у конкурсах, концертах, фестивалях, фото та відео проектах.  

«Танець! Про нього можна багато говорити, але краще – показати рухами. Танець – це певний «мольберт» для творчості, тому ми запрошуємо до нашої танцювальної студії усіх, хто бажає розвивати свої творчі танцювальні здібності!», — наголосили у студії танцю.

Студія танцю SVITANOK знаходиться за адресою: м. Южне, вул. Будівельників 9

Контактний номер: +380936072661 (Viber, Telegram, WatsApp)

Google Maps: https://maps.app.goo.gl/TARRc3YuNBypipuz6?g_st=ic

Instagram: https://instagram.com/svitanok_dance.studio?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==