В Березанці відремонтували дитячий майданчик (ФОТО)

0
231

Днями в Березанці завершили ремонтні роботи на дитячому ігровому майданчик по вулиці Новосельська, який організували небайдужі місцеві жителі разом із працівниками відділу з благоустрою місцевої селищної ради та батьками діточок. Про це повідомили у пресслужбі Березанської громади. 

У Березанській селищній раді виразили подяку та зазначили усіх активних батьків, які працювали разом із робітниками з благоустрою селищної ради, а саме: Оксана Божок, Ірина Ложешник, Анастасія Якущенко, Ольга Коз-Губерняк, Вероніка Колеснік, Ольга Сидорчук, Любов Скаковська, Людмила Сивавій, Алла Ходанович. Також виразили подяку Володимиру Гупалюку, який безкоштовно надав дошки для встановлення нової лавки на дитячому майданчику. 

Зазначається, що найближчим часом ще буде завезено пісок та відремонтовано дві лавки. 

Нагадаємо, що раніше в Березанці віремонтували дитяче містечко «Казка» — пофарбували усе спортивне й ігрове приладдя – гойдалки, карусель, гірку, тренажерні пристрої, а також відремонтували задні ворота, прибрали територію містечка та зробили розмітку пішохідної доріжки на асфальті від центральних воріт містечка через проїжджу частину вулиці.