Благодійним Фондом «Розвиток Коблево» надано допомогу переселенцям Коблівської громади (ФОТО)

0
521

Родини внутрішніх переселенців, які проживають в селах Коблівської територіальної громади, отримали чергову партію гуманітарної допомоги від Благодійного фонду «Розвиток Коблево». Допомогу, яка складається з дитячих наборів спортивного весняного одягу, було передано силами представників фонду та залучених волонтерів родинам ВПО, які проживають в селах Рибаківка, Лугове, Українка та Новофедорівка Коблівської територіальної громади, про що розповідається на офіційному сайті Благодійного фонду «Розвиток Коблево».

Завдяки спільному проекту Благодійного Фонду “Розвиток Коблево” разом з партнерською благодійною організацією “Вплив” в рамках ініціативи “Shelter Ukraine” діти родин внутрішньо переміщених українців отримали ще 140 комплектів весняного одягу — спортивні костюми та куртки для хлопців та дівчат віком від 3 до 12 років.

У березні 2023 року в рамках цього ж проекту аналогічну допомогу отримали родини переселенців, які проживають в селах Коблеве, Виноградне, Морське та Лугове Коблівської територіальної громади, а саме – 50 комплектів спортивного одягу було передано дітям родин ВПО.

__________

Читайте також: Родини переселенців Коблівської громади отримали допомогу від Благодійного Фонду “Розвиток Коблево”

__________

«Переселенці сьогодні потребують не лише прихистку, але й всебічної підтримки і турботи. Багато родин виховують двох та більше дітей, тому така підтримка завжди стане в нагоді. Наш фонд цікавиться нагальними потребами вразливих категорій населення та завжди намагається допомогти, коли з’являється така можливість. Ми активно залучаємо до співпраці колег, партнерів, волонтерів, постійно шукаємо нові можливості, щоб разом допомагати тим, хто найбільш потребує цього сьогодні», —  розповів очільник БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз.

Варто зазначити, що «ShelterUkraine» – це благодійна підтримка соціальних ініціатив, які вирішують гуманітарні проблеми цивільного населення України в умовах війни. Проект підтримується міжнародними донорами, а українські благодійні фонди та організації, які опікуються внутрішньо переміщеними особами та цивільним населенням, в тому числі і Благодійний Фонд «Розвиток Коблево», ефективно надають допомогу та підтримку постраждалим від війни українцям у своїх громадах. 

Благодійну допомогу було надано в межах ініціативи «ShelterUkraine», що реалізується завдяки SILabUkraine та ChildFundDeutschland та AktionsbündnisKatastrophenhilfe. Мета проєкту — допомога внутрішньо переміщеним українцям, що постраждали від війни.

#ShelterUkraineCampaign #ChildFundDeutschland #AktionsbündnisKatastrophenhilfe #EmergencyRelief #HumanitarianAid

Покликання на сторінки:
SILab Ukraine — https://www.facebook.com/silab.ukraine
VPLYV — https://www.facebook.com/vplyvfund
Teple Misto — https://www.facebook.com/warmifua
Teple Misto — https://www.instagram.com/teple_misto/
ChildFund Deutschland – https://www.facebook.com/ChildFundDeutschland