На території Березанки функціонують два Пункти Незламності (ФОТО)

0
527

24 листопада на території Березанки запрацювали 2 Пункти Незламності – у приміщенні дитячого спортзалу Березанського ліцею та на території 8 ДПРЧ 2ДПРЗ ГУ ДСНС України в Миколаївській області (пожежно-рятувальна частина). В разі блекауту, Пункти Незламності працюватимуть цілодобово, повідомили у прес-службі Березанської селищної територіальної громади.

За дорученням Президента України в усіх громадах України в короткий термін розгорнуто роботу по створенню Пунктів Незламності. 

За вимогами, Пункти Незламності повинні бути укомплектовані генераторами, альтернативними джерелами тепла, мережевими подовжувачами, ємностями для питної та технічної води, медичними аптечками, засобами приготування гарячих напоїв, печивом, цукерками, засобами гігієни, старлінками. 

Надзвичайна ситуація, що сталася протягом 23-24 листопада, показала, що Пункти Незламності сьогодні актуальні і відповідають вимогам воєнного часу. 

Березанська селищна рада всього за добу в екстремальних умовах, за відсутності зв’язку та світла, організувала при Березанському ліцеї Пункт Незламності, оснащений найнеобхіднішим. Ним, до слова, 24 листопада із 16-ої години скористалося восьмеро мешканців Березанки. 

Також у селищній раді повідомили, що у разі критичної ситуації з енергоресурсами та теплозабезпеченням, кожен мешканець громади можете скористатися Пунктами Незламності.