Благодійний фонд Олега Боза «Розвиток Коблево» передав допомогу бійцям ЗСУ

0
259

Підтримка армії та цивільного населення – на сьогоднішній день саме ті важливі питання, у напрямку яких активно веде своє діяльність Благодійний фонд Олега Боза «Розвиток Коблево». Разом із фондом розвитку Борівської громади «HURTOM.UA» благодійники передали військовослужбовцям, захисникам, що боронять незалежність та гідність нашої країни на передових позиціях, допомогу.

Бійці отримали генератор, портативні зарядні пристрої (power banks), ящик джгут турнікетів та солодощі.

«Ми не зупиняємося та працюємо й надалі – розвиваємо, живемо та допомагаємо. Наразі армія потребує підтримки, також як і цивільне населення. Ці доблесні воїни стоять на першій лінії фронту, а допомагатимуть таким людям – велика честь для нас, тому що ми всі віримо у якнайшвидшу перемогу в цій жорстокій і несправедливій загарбницькій війні», — розповів очільник БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз.

Нагадаємо, що БФ «Розвиток Коблево» з перших днів активних бойових дій на території України окрім постійної допомоги армії України активно зайнявся волонтерською діяльністю на території Миколаївського району та області, спрямованої насамперед на підтримку незахищених верств населення, пенсіонерів, багатодітних сімей та інших соціальних груп.