Коблівська громада отримає консультаційний супровід за підтримки «U-LEAD з Європою»

0
289

Завершився відбір 24 громад, які отримають консультаційний супровід для впровадження документів (продуктів) підтримки підприємництва у своїх громадах. Ця активність – частина ініціативи «Громада, дружня до бізнесу. Інструменти підтримки бізнесу в громадах», що виконується Клубом Ділових Людей Україна за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Про це повідомляється на сторінці «Клубу ділових людей». 

Представники Коблівської ОТГ увійшли до числа 384 фахівців зі 192 громад, які упродовж жовтня – грудня 2021 активно працювали та отримають підримку Програми «U-LEAD з Європою» за напрямом «Розробка плану активностей громади із залучення інвестицій, в т.ч. розробка інвестиційного паспорту. Супровід громади у реалізації активностей«. 

«Ми пройшли великий шлях для можливості імплементації в громаді інноваційних та ефективних методів роботи з бізнесом для отримання додаткових ресурсів. Сподіваємося на активну співпрацю локальних підприємців!», — повідомили у Агенції місцевого розвитку Коблівської ОТГ. 

Консультаційний супровід розпочнеться уже на початку березня та триватиме до червня 2022.