Центральну вулицю Березанки прикрасила новорічна ялинка-сюрприз (ФОТО)

0
211

Віднедавна Центральну вулицю Березанки прикрасила ще одна новорічна ялинка. Це розлога голуба красуня біля адміністративної будівлі Березанської селищної ради, прикрашена незвичайними іграшками – дитячими пухнастими медведиками, зайчиками, тигренятами, ляльками, дитячим рюкзачком та іграшками, які своїми руками старанно виготовили вихованці Березанського селищного будинку творчості школярів, розповіли у прес-службі Березанської СТГ. 

А сюрприз полягає в тому, що по закінченні новорічних свят діти можуть взяти собі на пам’ять про Новий 2022 рік будь-яку іграшку з цієї ялинки. І можливо вона стане для когось особистим талісманом.

Зазначимо, що прикраси для новорічної красуні допомагали створювати вихованці Будинку творчості школярів та керівниця образотворчого гуртка Стефанія Чаплигіна. За своє креативне ставлення та старанну працю і майстерність рукодільці Марія Пасічник, Олександра Пасічник, Ельвіра Дмуховська, Вероніка Кравець, Софія Григоренко, Анастасія Локтіонова, Анастасія Трушевич, Давід Гадюков, Анастасія Коваль, Яна Алєксєєнко отримали від селищного голови Валерія Хоміцького подаруночки.