Голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз передав допомогу відділу соцзахисту Коблівської громади

0
333

Продовжуючи підтримувати соціальну сферу життя у місцевих громадах Миколаївщини, у травні 2024 року голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз передав у користування до відділу соціального захисту Коблівської ОТГ інвалідні ходунки та тростини.

«Однією з базових задач нашого фонду я вважаю підтримку тих, хто потребує допомоги та опіки, особливо у такі нелегкі часи. Благодійний фонд «Розвиток Коблево» тісно співпрацює із Коблівським відділом соціального захисту та місцевим Територіальним центром соціального обслуговування, тому що завжди приємно допомагати тим, хто допомагає іншим», — вважає голова фонду Олег Боз.

Варто зазначити, що така допомога, особливо у воєнний час, завжди актуальна для місцевих соціальних установ, адже Коблівська громада прийняла достатньо велику кількість переселенців, серед яких є і люди похилого віку, а також особи з обмеженими фізичними можливостями, які потребують спеціального інклюзивного обладнання для полегшення пересування.

«Наш фонд й надалі надаватиме підтримку тим категоріям населення, які сьогодні потребують цього найбільше. Також я впевнений, що після закінчення війни ми матиме ще більше можливостей, але і зараз, у воєнний час ми не припиняємо цікавитися сьогоденними потребами соціальної сфери”, — підкреслив Олег Боз.