Голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз передав допомогу захисникам з лінії фронту (ФОТО)

0
571

Український Благодійний Фонд «Розвиток Коблево» та його засновник Олег Боз продовжують свою гуманітарну волонтерську діяльність в напрямку допомоги українській армії та захисникам ЗСУ, особливо тим бійцям, які боронять країну на передових позиціях. Команда благодійної організації тримає впевнену позицію, підтримуючі українських військовослужбовців з перших днів війни.

«Сьогодні кожен з нас має допомагати та підтримувати наших бійців. Найпростіший спосіб – дізнатися про потреби захисників та проявити свою небайдужість. Я впевнений, що завжди знаходяться способи для надання допомоги у того, хто їх дійсно шукає», — вважає Олег Боз.

Так, у січні 2023 року військовослужбовці, які боронять нашу країну на лінії фронту, отримали від  Фонду генератор, бінокль та ноутбук для управління дронами. Зазначимо, що такими корисними технічними приладами та обладнанням «Розвиток Коблево» забезпечує українських захисників не вперше.   

«Наразі є дуже важливим не збавляти темпів, тому наша команда не припиняє шукати можливість бути корисними у напрямку підтримки українських захисників. Також я постійно звертаюся до партнерів та інших благодійних і волонтерських організацій з проханням підтримувати українську армію та щиро дякую кожному, хто виявляє небайдужість. Разом добрими справами ми кожного дня наближаємося до перемоги», — впевнений очільник БФ «Розвиток Коблево».

Згодом також у січні 2023 року українським військовослужбовцям з лінії фронту знов надійшла допомога від Фонду «Розвиток Коблево», а саме — бушлати та комплекти форми, а бійці з іншої передової локації отримали пічки-буржуйки, які є дуже необхідними у військовому побуті в зимовий період. У лютому голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз знов передав для захисників на фронт окопні свічки, безкаркасні ноші, каски та продукти.

«Усі, хто підтримують наших захисників від початку воєнних дій на території нашої країни, стали надійним тилом для української армії. Військовослужбовці відчувають нашу підтримку, щоденно боронять країну, честь та гідність українського народу, та, звісно, її територіальну цілісність. А ми продовжуємо вкладати свій невеликий, але важливий внесок у майбутню перемогу та працюватиме й надалі», — резюмував Олег Боз.