В Березанській селищній раді відбулось засідання з обговорення результатів громадського аудиту

Стратегічна рада Березанської громади розглянула й обговорила результати громадського аудиту. Про це повідомляє прес-секретар Березанської селищної ради Тетяна Чудна на своїй facebook-сторінці.
17 лютого у приміщенні Березанської селищної ради під головуванням очільника громади Валерія Хоміцького відбулося засідання Стратегічної ради Березанської селищної територіальної громади з метою моніторингу виконання Стратегії громади.
В ході засідання розглянули виклики та спланували подальші кроки розвитку місцевої демократії у громаді.
Команда експертів «Громадська Префектура» (Татьяна Золотухина і Михаил Золотухин) доповіли про результати громадського аудиту нормативно-правового забезпечення реалізації стратегічної цілі 3.3.1. Стимулювання розвитку громадянського суспільста. Обговорили проєкт Плану розвитку соціальних послуг Березанської громади на 2022-2025 роки та скоординували практичні кроки щодо його впровадження.
Методичний супровід розвитку місцевої демократії відбувається в рамках проєкту, що реалізується ГО «ФРММ» при партнерстві з Березанською селищною радою за підтримки міжнародного фонду відродження IRF, проекту EU4USociety та комунікаційної кампанії «Прямуємо Разом».