В обласному конкурсі «Різдвяне диво» артисти та виконавці Коблівської громади посіли призові місця

0
311

В обласному дистанційному конкурсі «Різдвяне диво», підсумки якого підбили 22 січня, взяли участь аматорські вокальні, хорові, фольклорні, інструментальні, театральні колективи, окремі виконавці та майстри декоративно-прикладного мистецтва. Всього — 128 учасників із 41 територіальної громади Миколаївщини.

Коблівську громаду на цьому конкурсі гідно представив колектив аматорського театру «Чайка» одразу з двома театральними постановками — вертеп «Веремія» та «Історія Святого Миколая», про що розповіла Ірина Білик на Facebook-сторінці «Коблівський аматорський театр «ЧАЙКА».  

Незважаючи на дистанційний  формат, артистам, як і завжди, вдалося підкорити серця компетентного журі, яке гідно оцінило виступ театрального колективу. Участь у конкурсі принесло Коблівському аматорському театру «Чайка» 3 призове місце у номінації «театральне мистецтво». 

«Старт конкурсів у новому 2022 році наш театр «Чайка» розпочав з обласного багатожанрового конкурсу «Різдвяне диво». ІІІ МІСЦЕ за дві театральні постановки «Історія святого Миколая» та вертеп «Веремія». ВІТАЮ КОЛЕКТИВ ТА ДЯКУЮ ЗА ТВОРЧІСТЬ, ТАЛАНТ І САМОВІДДАНІСТЬ!!!!», — привітала Ірина Білик свій колектив.

2 місце у номінації «вокальне мистецтво» здобула Ліонела Михайлюченко з Рибаківського сільського будинку культури.